Et nyt logo bliver præsenteret af Knaus Tabbert inden udgangen af 2024, og skal være fremtidens logo på autocampere og campingvogne fra Knaus. Det nye logo skal hjælpe virksomheden med at ekspandere ud over forhandlernetværket. Det nye logo bliver mere “kundespecifikt” og mest sandsynligt være rettet mod yngre købere, der er på udkig efter mere eventyrlige rejseoplevelser, lover repræsentanterne fra Knaus. De første køretøjer med det nye logo vil sandsynligvis komme på markedet i november eller december i år.
Knaus lancerer også et nyt vandløst toiletsystem kaldet Cleanflex, som skulle være kompatibelt med alle deres modeller, der ikke har bænke-toiletter. Det nye system er noget billigere end andre nye toiletsystemer på markedet, og kan i modsætning til dem eftermonteres.

Knaus Tabbert har i længere tid arbejdet sammen med det tyske motorsportsfirma HWA om en “range extender” elektrisk motor, som ville inkludere et fossilt brændstofelement, men kun til at drive generatoren. Udviklingen af dette projekt er dog sat lidt i stå, siden valget til Europaparlamentet, da Knaus forventer tilbagerulning af et stop for fossilt fremdrevne autocampere i 2035.


Tidligere artikelGod jagt efter den perfekte autocamperplads
Næste artikelHold hus med strømmen i camperen