Mobil rejse – for nogle en form for ferie, for mange udtrykket af en livsstil med frihed, uafhængighed og nærhed til naturen, der fascinerer flere og flere mennesker. Til alle fans, der allerede er hjemme overalt, eller dem, der stadig ønsker at opdage denne rejseform, åbner CARAVAN SALON sine døre med et globalt unikt tilbud fra den 30. august (Preview Day) til den 8. september 2024.
Branchens vigtigste producenter præsenterer campingvogne, autocampere og campervans for enhver smag og ethvert rejsemål i Düsseldorf. Derudover kan besøgende se frem til et stort udvalg af tilbehør, teknisk udstyr, aftagelige dele, tagtelte, mobile hjem, camping- og campingforsyninger, rejsedestinationer, campingpladser samt RV parkpladser.

Interessen er stor
Den 63. CARAVAN SALON vil igen i år fremvise et bredt og varieret udvalg af mobile fritidstilbud og få caravaning-fællesskabets puls til at slå hurtigere.
– På trods af udfordrende omstændigheder var der stor interesse fra udstillernes side, og vi kan, ligesom sidste år, tilbyde et uovertruffen udvalg af produkter og mærker i 16 haller og på udendørsområderne.
– Vi er meget tilfredse med antallet af registreringer. Alle relevante internationale markedsledere er repræsenteret her, og også mange nye udstillere. Branchen tilbyder kun dette enestående spektrum af køretøjer, produkter, tilbehør og tjenester til caravan-fællesskabet her hos os i Düsseldorf. På CARAVAN SALON kan oplevelsen af caravaning opfattes og leves i sin helhed – fra køretøjet til drømmedestinationen, glæder direktør Stefan Koschke sig.

Nyheder
I løbet af de ti messedage vil alle venner af mobil fritid kunne opleve talrige globale lanceringer og nogle særligt spektakulære autocampere og campingvogne – spektret spænder fra tagtelte og familie-køretøjer til luksuriøse mobile hjem.
Der er ingen anden caravaning-begivenhed i verden, hvor både eksperter og slutbrugere kan finde et større, mere omfattende og internationalt udvalg.
Ud over produktmangfoldigheden tilbyder et besøg på CARAVAN SALON også reel merværdi takket være dets line-up af sideevents, der er perfekt tilpasset caravan-interesser og behov. “StarterWelt/StarterWorld” for nybegyndere, “Self-Conversion Adventure” for individualister, Travel & Nature CONNECTED Stage og Dream Tour Cinema med rejsedestinationer samt mange andre attraktioner inviterer til Düsseldorf Messecenter.

Fagfolkenes dialogmøde
CARAVAN SALON er det vigtigste dialogforum for eksperter, fagfolk og brancheforeninger fra hele verden. Preview Day den 30. august er særligt velegnet til dem, der er interesserede i at se og undersøge sektorens innovationer lige på den første dag af messen. Det begrænsede antal billetter sikrer en afslappet rundvisning i udstillingshallerne. Den eksklusive atmosfære tillader besøgende at sammenligne favoritmodeller uden tidspres og anbefales især til besøgende med konkrete købsintentioner. Preview Day er også ideel for eksperter, brancheinsidere og forretningsbesøgende som en netværksplatform med one-on-one rådgivning og dybdegående samtaler.
Billetsalget startede den 11. juni. Kapaciteten af parkeringspladser til autocampere og campingvogne er begrænset. Adgang til CARAVAN CENTER er kun mulig fra kl. 19:00 på ankomstdagen.
Efter du har bestilt din billet, vil du modtage linket til at reservere en parkeringsplads.
Email: ticket@messe-duesseldorf.de (Ingen telefonisk eller skriftlig billetbestilling muligt).


Tidligere artikelKollision-sikkert transportbur
Næste artikelFiat Ducato med ny automatisk gearkasse