Volkswagen har netop afsløret deres helt nye generation af den ikoniske California autocamper. Denne nye model er tilgængelig i tre forskellige varianter: Ocean, Beach og Coast. Alle de nye VW California autocampere kommer med mulighed for en ekstra markise, som kan tilkøbes. Desuden kan autocamperens funktioner styres via en smartphone-app, et kontrolpanel i bagenden samt via infotainmentsystemet i førerhuset.
California-modellen er uden tvivl en af verdens mest berømte og ikoniske autocampere, med over 280.000 producerede enheder indtil videre. Denne nye generation af California, som er baseret på den lange version af VW Multivan, sigter mod at fortsætte succesen fra sine forgængere.

Dobbeltseng
Denne model tilbyder en dobbeltseng i bagenden, som kan mørklægges med gardiner for ekstra komfort.
Campingstolene har deres egen skræddersyede opbevaringsplads i bagklappen, hvilket gør det nemt at pakke og organisere udstyret.
Bagenden af den nye California er udstyret med et køkken, som kan tilgås både indefra og udefra, hvilket gør madlavningen fleksibel og praktisk. Alle bagsæderne i denne model er desuden aftagelige, hvilket giver endnu mere plads og tilpasningsmuligheder.
En anden spændende funktion er tre-zoners camping, som VW kalder det, takket være de valgfrie markiser og skydedøre på begge sider af autocamperen.
Verdenspremieren på den nye Volkswagen California autocamper fandt sted i Tyskland, hvor der blev præsenteret fem versioner af denne ikoniske model: California Ocean, California Coast, California Beach, California Beach Tour og California Beach Camper.

Mere rummelig
Volkswagen har redesignet alle områder af autocamperen og gjort den mere rummelig, smartere, mere sofistikeret, mere alsidig og mere bæredygtig. De har bevaret de karakteristiske California-detaljer som pop-top taget og sikret, at den kan bruges som både en hverdagens bil og en autocamper.
Som noget helt nyt er alle California autocampere nu udstyret med to skydedøre som standard. Derudover introducerer Volkswagen en plug-in hybrid firehjulstræk system, hvilket betyder, at autocamperen midlertidigt kan fungere som et elektrisk køretøj, samtidig med at den har en lang samlet rækkevidde.
Forhåndssalget af den nye California startede i sidste måned.


Tidligere artikelFiat Ducato med ny automatisk gearkasse
Næste artikelHvil og overnatning i autocamper