Efter ni måneders intensiv produktforbedring har Aims Power i sidste måned lanceret deres nye strømløsning. Denne lancering introducerer en række væsentlige forbedringer i deres 104-ampere, 12-volts Lithium Batteri, som er et direkte resultat af feedback fra forbrugerne.
Aims Power har reageret på forbrugerfeedback ved at implementere to nøglefunktioner: en batteriovervågning og intern opvarmning.
Laura de Jong, salgsdirektør hos Aims Power, fortæller at virksomheden har installeret en batteriovervågning, som gør det muligt for forbrugerne at jumpstarte batteriet med et enkelt tryk på en knap, når batteristyringssystemet er overafladet.

Tilpasset kolde miljøer
Lithium batterier er traditionelt kendt for at have problemer med opladning i kolde temperaturer. Aims Power har løst dette problem ved at integrere et internt opvarmningssystem, der opvarmer batteriet og bibeholder dets opladning selv under kolde forhold. Dette system opbevarer al opvarmningskabelføring inde i batteriet, hvilket reducerer behovet for vedligeholdelse sammenlignet med eksterne løsning
– Funktionen vil gøre det muligt for batteriet at operere inden for et bredere temperaturområde, forklarede de Jong. Denne innovation sikrer, at batteriet kan bruges i en række forskellige miljøer uden at miste ydeevne.

Fremtiden
Ifølge de Jong vil virksomheden fortsætte med at forbedre deres lithium-tilbud og har planer om at lancere 135-ampere og 300-ampere batteriversioner i den nærmeste fremtid. Disse kommende versioner lover at bringe endnu mere kraft og pålidelighed til Aims Powers produktlinje.
Med funktionerne som batteriovervågning og intern opvarmning står Aims Power stærkt på markedet for lithium batterier.


Tidligere artikelTilmelding til julefrokost
Næste artikelÅrets Landsby 2024: Tre finalister som er et besøg værd