For godt en måned siden blev mange autocamperentusiaster ramt af en uventet nyhed, da Camperservice i Låsby, Danmarks største specialværksted for autocampere, indgav konkursbegæring. Bekymringen bredte sig hurtigt blandt de mange, der har sat deres lid til værkstedets ekspertise og service. Men som det ofte er tilfældet, når én dør lukkes, åbnes en ny. Og i dag kan vi med stor glæde annoncere, at Camperservice genåbner og fortsætter sin afgørende rolle i branchen.
Camperservice ApS har gennem årene etableret sig som det ubestridte centrum for autocamperreparationer og tilpasninger i Danmark. Med et imponerende værksted på 2.600 m² i Låsby, har Camperservice været kendt for at levere enestående kvalitet og service. Her monteres udstyr på både nye og brugte vogne, og alle former for reparationer samt istandsættelser af autocampere udføres med en præcision og omhu, der har gjort værkstedet til en uundværlig partner for landets autocamperejere.

Frisk energi med ASG
Den glædelige nyhed om genåbningen skyldes, at Autosolutions Group (ASG) har overtaget aktiverne i Camperservice. ASG er en moderne koncern med dybe rødder i det nationale marked og med en klar vision om at udnytte deres brede talentmasse, industrielle knowhow og markedsindsigt til at drive Camperservice til nye højder. Med denne overtagelse bringer ASG en frisk energi og en fornyet forpligtelse til at sikre, at Danmarks autocamperentusiaster fortsat kan stole på høj kvalitet og sikkerhed.
ASG’s filosofi er dybt forankret i ønsket om at gøre rejser sikre og tilgængelige for alle, uanset deres behov for køretøjstilpasninger. Med en stærk tro på vigtigheden af sikkerhed og funktionalitet, stræber ASG efter at levere produkter og tjenester af den højeste kvalitet. Dette engagement gælder også for Camperservice, hvor målet er at forbedre sikkerhedsniveauet inden for køretøjstilpasningsindustrien og arbejde hen imod stadig strengere sikkerhedskrav.

En ny æra
Genåbningen af Camperservice markerer ikke blot en fortsættelse af de tjenester, som mange autocamperejere har lært at værdsætte, men også begyndelsen på en ny æra. Med ASG ved roret kan vi se frem til en fremtid, hvor innovation, kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd, til glæde for alle, der nyder friheden ved at rejse i autocamper.
For os, der elsker eventyret på vejene, er denne genåbning en kærkommen nyhed. Med Camperservice tilbage i drift kan vi igen føle os sikre på, at vores køretøjer vil modtage den bedst mulige service. Fremtiden ser lys ud for Camperservice, og vi ser frem til mange flere år med trygge og sikre rejser.


Tidligere artikelAutocamperplads på Nexø Havn til glæde for turister og øboer
Næste artikelEt skifte til digital radioteknologi