Når Autocamper Show 2024 løber af stablen fra den 1.-3. november, er der utallige grunde til at afsætte tid til denne inspirerende messe. Med fokus på nye campermodeller, spændende personligheder og unikke oplevelser, er der noget for enhver smag. Her er ni højdepunkter, du ikke må gå glip af: tre biler, tre mennesker og tre oplevelser.

Tre biler du skal se

  1. Niesmann+Bischoff Arto 78 – en Danmarksnyhed Camping Parken præsenterer en eksklusiv nyhed: Niesmann+Bischoff Arto 78, som kun vil være i Danmark under de tre dage, hvor Autocamper Show afholdes. Denne unikke camper er kendt for sit luksuriøse design og exceptionelle komfort. Gå ikke glip af muligheden for at opleve den på tæt hold.
  2. ERIBA Car – et nyt mærke på messen Hinshøj Caravan præsenterer et nyt mærke, ERIBA Car, som er kendt for sin kompakte størrelse og karakteristiske interiør med varme filt og åbne hylder. Dette er første gang mærket vises frem på Autocamper Show, og det vil helt sikkert vække nysgerrighed blandt messegæsterne.
  3. Fritidsbilers overraskelse Fritidsbiler har holdt kortene tæt ind til kroppen, men til Autocamper Show 2024 afslører de et helt nyt mærke med en indretning, der aldrig før er set i Danmark. De lover noget ekstraordinært, som bliver afsløret på deres stand i Hal D ved messens åbning.

Tre spændende mennesker at møde

  1. Rebekka og Peter – Frihed på hjul med en pickup camper Efter 18 måneders rejse i en traditionel autocamper har Rebekka og Peter valgt at skifte til en pickup camper. Er du nysgerrig på, hvordan man kan fricampe og leve mere fleksibelt, kan du møde dem i hallerne eller høre deres oplæg i Teknikhjørnet om fordelene ved deres nye valg.
  2. Gitte Jarlholm og hendes farverige eventyrcamper Gitte Jarlholm er et nyt ansigt på messen, men hendes farverige eventyrcamper er umulig at overse. Med blomsterrige motiver og et sprudlende design vil hendes camper helt sikkert fange blikket, når du går rundt på messen. Gitte vil også dele sin historie og passion for eventyrlige rejser på scenen.
  3. Maria Møller Refs – Vanlife ekspert Forfatteren bag bogen “Vanlife”, Maria Møller Refs, vil holde oplægget ”Eventyret venter derude” på Autocamper Show. Hun deler tips og historier fra livet på landevejen og inspirerer med sin erfaring i Vanlife, som hun har levet gennem sin camper “Brede Berta”.

Tre unikke oplevelser

  1. Camper Bio – en pause i naturens ro Autocamper Show introducerer i år en nyhed: Camper Bio. Her kan du tage en pause i en afslappende ”outdoor” biograf i en skovlignende atmosfære. Sæt dig ned, slap af, og lad erfarne campere inspirere dig til nye destinationer gennem beretninger og videoer.
  2. Selfie-hjørnet – et minde fra dagen Mellem Hal A og Hal D kan du tage et selfie i det populære selfie-hjørne. Få billedet tilsendt til din telefon og deltag i konkurrencen om en præmie. Det er den perfekte måde at forevige en mindeværdig dag på messen.
  3. Sussi og Henriks Vanlife – inspiration fra de erfarne Sussi og Henrik, kendte fra sociale medier som Instagram og YouTube, deler deres liv i en autocamper. De elsker at udforske nye steder og vil gerne dele deres erfaringer og råd med dig om livet på vejen. Mød dem på messen og få tips til at gøre hverdagen i en camper mere fleksibel og eventyrlig.

Autocamper Show 2024 bliver en uforglemmelig begivenhed fyldt med innovation, personligheder og oplevelser, der vil inspirere alle, der drømmer om friheden på hjul. Vi ses til et af årets største højdepunkter inden for camping og Vanlife!


Tidligere artikelEn dybere indsigt i trafiksikkerheden i Danmark
Næste artikelEfter opkøb: Danmarks største specialværksted for autocampere fortsætter rejsen med nye muligheder